Het Hertenkamp “De Balhof” wordt mooier!

Het Hertenkamp “De Balhof” wordt mooier!

Misschien heeft u het al gezien, maar nadat vorig jaar het hek is vernieuwd konden we aan het begin van dit jaar de huisvesting opknappen en uitbreiden. Dat is inmiddels gebeurd en er is aardig wat ruimte bijgekomen voor de nieuwe dieren waarmee we de diversiteit in het park willen vergroten. In ieder geval pony’s en misschien wel Alpaca’s (?). Op dit moment zijn we bezig met een goede afwatering, schilderwerk en bestrating om en nabij het gebouw. In de planning is een kippenren, gekoppeld aan het nieuwe nachtverblijf, ook omdat door de vogelgriep het pluimvee niet altijd vrij rond mag lopen. Verder wordt de konijnenbult opgeknapt met een vernieuwd onderkomen zodat deze beesten spoedig weer op de bult waar te nemen zijn.

Door de prima inspanningen van de vorige penningmeester konden we dit realiseren omdat we voor verschillende subsidies in aanmerking kwamen. Een ander verhaal is de exploitatie, het kosten en opbrengstenverhaal, daar moet nog aan gewerkt worden. Door o.a. flink gestegen voerkosten en het plan om meer dieren te nemen zijn we erg afhankelijk van onze donateurs en mensen die een gift willen geven.

Het aantal donateurs is op dit moment 55 en daar zijn wij erg blij mee. Uiteraard proberen we meer mensen enthousiast te maken, vandaar in de bijlage weer het bekende formulier. Het moet vrijwillig blijven en we zijn met elke donatie (eventueel een gift) blij maar hopen en rekenen op uw steun om dit mooie dierenpark in stand te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *